Les mer om prosjektet

Jeg har alltid savnet en god pianobok for ungdom og bestemte meg derfor for å lage min egen. Men er den så god som jeg tror og håper på? Det har jeg lyst til å finne ut av.


Jeg trenger hjelp fra nybegynnere mellom 13 og 19 år som kan prøvekjøre læreboken min. På denne måten får jeg tilbakemeldingene jeg trenger for å lage den enda bedre.

Et nytt prosjekt jeg

jobber med

Min musikalske bakgrunn

Jeg har utdannelse fra Norges musikkhøgskole, vært utvekslingsstudent ved Conservatorium van Amsterdam og er for øyeblikket ( i godt voksen alder) i gang med en PPU ved Barrat Due Musikkinstitutt.

Siden 2002 har jeg undervist rundt 30 pianoelever i uken på alle alderstrinn og nivå. Jeg har fulgt mange elever og familiene deres gjennom hele skoleløpet fra første klasse og ut videregående, og har blitt flink til, og glad i, å danne gode relasjoner og samarbeid over lang tid.

 

Jeg har også en interesse for å finne smarte løsninger på elevens faglige utfordringer og har et skarpt øye for hva som er viktig for hver enkelt elev.

Kontakt meg

Jeg er pianolærer, et menneske, far til 3 nydelige døtre, over gjennomsnittet interessert i telt, sønn, storebror, ektemann til en fantastisk kone, vestlending og glad i å tegne.

Om meg,

Simon Kvarven

Adresse:
Simon Kvarven
Schweigaardsgate 61 D
0656 Oslo

Bilder er tatt av fotograf Kristin Aafløy Opdan

Nettsiden er laget av NordMarketing

Org nr. 984 775 814